الکتروپوریشن یا electropermeabilization یک تکنیک میکروبیولوژی است که در آن یک میدان مغناطیسی بر روی سلول ها به منظور افزایش نفوذ پذیری غشای سلول به کار گرفته می شود تا امکان معرفی مواد شیمیایی ، دارو ها یا DNA به داخل سلول باشد .

 

مشاهدۀ قیمت و مشخصات تجهیزات اندازه گیری

 

مشاهدۀ قیمت و مشخصات تجهیزات آزمایشگاه طبی

 

در میکروبیولوژی ، فرآیند الکتروپوریشن به منظور انتقال باکتری ، مخمر ، یا پروتوپلاست گیاهی با معرفی DNA کد کننده ی جدید استفاده می شود . اگر باکتری و پلاسمید ها با هم مخلوط شوند ، پلاسمید ها می توانند به باکتری بعد از الکتروپوریشن انتقال داده شوند . چند صد ولتاژ در بین یک فاصله ی چند میلی متر معمولا در این فرآیند به کار گرفته می شود . سپس ، سلول ها بایستی با دقت حمل شده تا زمانی که فرصت تقسیم داشته باشند و سلول های جدیدی به وجود آورند که حاوی پلاسمید های تولید شده باشند . این فرایند تقریبا به نسبت دگرگونی شیمیایی ده برابر موثرتر است .

الکتروپوریشن هم چنین به منظور معرفی ژن های خارجی به داخل سلول های کشت بافت ، به ویژه سلول های پستانداران ، بسیار موثر است . به عنوان مثال ، از آن در فرآیند تولید موش های knockout ( موش های تغییر یافته از نظر ژنتیکی ) و هم چنین درمان تومور ، ژن درمانی و درمان مبتنی بر سلول استفاده می شود . فرآیند معرفی DNA خارجی به داخل سلول های یوکاریوت به عنوان ترانسفکشن ( transfection ) شناخته می شود . الکتروپوریشن برای ترانسفکشن سلول ها در سوسپانسیون با استفاده از کووت های الکتروپوریشن بسیار موثر است . الکتروپوریشن ثابت شده است که برای استفاده بر روی بافت ها در محیط زنده ، برای کاربرد های درون رحمی و هم چنین در ترانسفکشن ovo بسیار موثر است . سلول های مجاور هم چنین می تواند با استفاده از الکتروپوریشن تحت ترانسفکشن قرار گیرند تا جانشینی در اختیار محققان برای Trypsinization ( جداسازی سلول ها با استفاده از تریپسین، یک نوع آنزیم ) سلول هایشان قبل از ترانسفکشن قرار گیرد .

کاربرد آزمایشگاهی الکتروپوریشن

الکتروپوریشن با الکتروپوراتور ها انجام می شود ، ابزاری به همین منظور که یک میدان مغناطیسی در یک محلول سلولی ایجاد می کنند . سوسپانسیون سلولی با استفاده از یک پیپت به یک کووت پلاستیکی یا شیشه ای انتقال داده می شود که دارای دو الکترود آلومینیومی در دو طرف خود است . برای الکتروپوریشن باکتری ها ، معمولا یک سوسپانسیون در حدود 50 میکرو لیتر مورد استفاده قرار می گیرد . قبل از الکتروپوریشن ، این سوسپانسیون باکتریایی با پلاسمیدی که باید دگرگون شود ، مخلوط می شود . این مخلوط با پیپت به کووت انتقال داده می شود ، ولتاژ و ظرفیت خازنی تنظیم می شود ، و کووت داخل الکتروپوراتور قرار داده می شود . این فرآیند نیازمند تماس مستقیم بین الکترود ها و سوسپانسیون است . فورا پس از الکتروپریشن ، یک میلی لیتر از محیط مایع به باکتری اضافه می شود ( در کووت یا در یک لوله ی اپندورف ) و این لوله در دمای بهینه ی باکتریایی به مدت یک ساعت یا بیشتر در انکوباسیون قرار می گیرد تا اجازه به ریکاوری سلول ها و بیان پلاسمید داده شود و به دنبال آن بر روی پلیت های آگار کشت باکتری انجام می شود .

موفقیت الکترو پوریشن به مقدار زیادی بستگی به خلوص محلول پلاسمید ، به خصوص در محتوای نمکی اش ، دارد . محلول هایی که غلظت های بالایی از نمک دارند ممکن است سبب ایجاد یک تخلیه ی بار الکتریکی شوند که اغلب اوقات زیست پذیری باکتری ها را کاهش می دهد . برای بررسی بیشتر جزئیات این فرآیند ، باید بیشتر به مقاومت خروجی دستگاه پوراتور و مقاومت ورودی سوسپانسیون سلول ها ( به عنوان مثال محتوای نمکی ) دقت کرد .

 

قیمت الکتروپوریشن

برای اطلاع از قیمت الکتروپوریشن می توانید درخواست خود را از طریق فرم زیر ارسال نمایید تا شرکت عرضه کنندۀ این محصول با شما تماس حاصل نمایند

درخواست خرید خود را در فرم زیر برای ما ارسال کنید


در فرم زیر نام ، ایمیل و شماره تماس خود همراه با نام محصول مورد نظرتان را ثبت کنید تا درخواست شما را به فروشندگان و ارائه کنندگان این محصول ارسال کنیم

 

نام و نام خانوادگی شما (الزامی)

آدرس ایمیل شما (الزامی)

شماره تماس شما (الزامی)

نام محصول مورد نظرتان (الزامی)

پیام شما

دیدگاه ها بسته شده است