راکتور آزمایشگاهی سبب می شود کاربر نسبت به واکنش های شیمیایی ، همانند با کنترل دمای محتویات ظرف ، اندازه گیری پارامتر هایی نظیر pH یا فشار ، و کاربرد های گوناگون در رابطه با ترکیب و پراکنده کردن ، دارای کنترل باشد .
مشاهدۀ قیمت و مشخصات تجهیزات اندازه گیری
مشاهدۀ قیمت و مشخصات تجهیزات آزمایشگاه طبی
شکل های متنوع راکتور آزمایشگاهی
انواع گوناگون راکتور آزمایشگاهی شامل راکتور همزن دار ، فشار بالا و مینی راکتور ها می شود . راکتور های لوله ای جریان پیوسته را می شود از خارج تحت حرارت قرار داد یا با یک مایع در حال گردش عایق بندی کرد .
معمولا راکتور های آزمایشگاهی به شکل سنتز کننده های آلی نیز طراحی می شوند که به منظور سنتز موازی ( به عنوان نمونه شکل دادن سریع سرب ) به کار گرفته می شوند ، و سنتز کننده های مایکروویو به منظور سنتز مواد غیر آلی و آلی و شیمی پلیمر .
راکتور یکپارچه ( بستر ثابت )
اگر بخواهیم یکی از مزیت های راکتور بستر ثابت را نام ببریم باید به ساختار ساده ی آن اشاره کنیم . از سوی دیگر ، با آن که انتقال یا عبور تعدادی از کاتالیزور ها به وسیله ی جریان واکنش دهنده امکان دارد برای تفسیر داده ها در این راکتور آزمایشگاهی اهمیتی نظیر راکتور افتراقی نداشته باشد ، باز هم قادر به ایجاد مشکل می باشد .
راکتور پیوسته ی همزن دار
در یک راکتور پیوسته ی همزن دار کاتالیزور به وسیله ی یک اسلاری ( محلول آبکی ) متفرق می شود . گرچه در این راکتور آزمایشگاهی تماس بین کاتالیزور و مایع به نسبت راکتور های افتراقی و یکپارچه بهتر می باشد ، ولی در رابطه با نمونه گیری مشکل دارد .
راکتور همزن دار حاوی جامدات
با آنکه این راکتور آزمایشگاهی به اشکال و طراحی های گوناگونی به چشم می خورد ، تمامی آن ها از از نظر عملکرد الزاما مشابه می باشند . در این راکتور ، ذرات کاتالیزور در پره هایی جا داده شده اند که به صورت مناسبی در سرعت های بالا تحت چرخش قرار داده می شود تا اثرات انتقال جرم خارجی به مقدار حداقل برسد ، و در همان حین ، محتویات مایع به شکل خوبی ترکیب شود .
راکتور همزن دار مخزن مداوم ( CSTR )
در این نوع راکتور کاتالیزور تازه به درون راکتور به همراه مایع تغذیه می شود و کاتالیزور در جریان محصول راکتور را با همان سرعتی که تغذیه شده است ، ترک می کند .
راکتور مستقیم از طریق انتقال
از این نوع راکتور آزمایشگاهی به شکل تجاری در تولید گازوئیل در صنایع پتروشیمی استفاده ی زیادی می شود و علاوه بر این در اعمال خشک کردن غلات نیز استفاده می شود .
راکتور انتقالی گردش مجدد
به وسیله ی به گردش انداختن مجدد گاز و کاتالیزور از بین راکتور انتقالی ، مخلوطی با شرایط خوب را می شود به دست آورد مشروط به این که مقدار گردش مجدد با توجه به مقدار تغذیه زیاد باشد . بنابراین ، عملکردی ایزوترمال فراهم می شود .
خلاصه ی رتبه بندی راکتور ها
رتبه بندی راکتور های گوناگون در متن به صورت خلاصه فراهم شده است . راکتور انتقالی گردش مجدد و CSTR به نظر جزو بهترین گزینه ها قرار بگیرند از این نظر که از هر نظر به استثنای ساختار رضایت بخش می باشند .
مشاهدۀ قیمت و مشخصات تجهیزات اندازه گیری
مشاهدۀ قیمت و مشخصات تجهیزات آزمایشگاه طبی
قیمت راکتور آزمایشگاهی
برای اطلاع از قیمت انواع راکتور آزمایشگاهی می توانید درخواست خود را از طریق فرم زیر ارسال نمایید تا شرکت عرضه کنندۀ این محصول با شما تماس حاصل نمایند
◄ درخواست خرید خود را در فرم زیر برای ما ارسال کنید ►